Sist oppdatert 17.06.2018

Personvernerklæring for Auto Trafikkskole AS

Personvernerklæring for Auto Trafikkskole AS

Denne Personvernerklæringen gjelder for Auto Trafikkskole AS som er den behandlingsansvarlige og som kan innhente og bruke de personopplysninger som angis nedenfor i pkt. 2.

1. Hvilke personopplysninger blir behandlet?

Auto Trafikkskole AS behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene: Navn, kontaktinformasjon, Personnr, kjøpsstatistikk, informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt, inngåtte avtaler eller annet for overholdelse av inngåtte avtaler med deg. Personopplysninger kan også finnes i notater eller løpende tekst som ikke er strukturerte eller søkbare i Auto Trafikkskole AS DA dataregistre.

Auto Trafikkskole AS DA er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

2. Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av Auto Trafikkskole AS til oppfyllelse av avtaler du har med Auto Trafikkskole AS  eller samarbeidspartnere, administrasjon av førerkort opplæring, gjennomføring av markedsføring, utstedelse av tilbud samt fullføring av lovpålagte forpliktelser.

3. Underleverandører (databehandlere)

Auto Trafikkskole AS  benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester.

Auto Trafikkskole AS  er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører.

Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre

3. Overføring av personopplysninger til tredjepart

Auto Trafikkskole AS overfører ikke personopplysninger om kunder til andre.

4. Retten til innsyn og endring av personlig data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for 

eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev). Du kan selv se hva vi har lagret om deg ved å følge denn linken https://autotrafikkskole.no/gdpr-be-om-personlig-data/

Kontaktdetaljer til Auto Trafikkskole AS DA
Industriveien 63, 7080 Heimdal

tlf 930 00 582

 5. Avslutte ditt samtykke

Om du ikke ønsker SMS eller nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det.

Våre abonnenter kan enkelt avmelde seg fra vår e-postservice (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre gjennom å klikke på avmeldingslinken som finnes i nedre del av alle nyhetsbrev fra Auto Trafikkskole AS 

Ønsker du ikke å motta SMS? Da kan du sende SMS til 930 00 582 med kodeord avmeld

Om du har spørsmål om våre kommunikasjonskanaler via SMS eller nyhetsbrev, er du velkommen til å

sende oss en e-post til post@autotrafikkskole.no